Un bărbat a fost salvat dintr-o fântână publică din Cantemir

Bărbatul în vârstă de 61 de ani se afla în stare conștientă fiind ulterior transportat de medici la spital pentru îngrijiri medicale.

0
Un bărbat a căzut într-o fântână publică din satul Vișniovca, raionul Cantemir. Cazul dat a avut loc în dimineața zilei de 7 noiembrie salvatorii IGSU din sudul țării au intervenit pentru a salva o persoană căzută într-o fântână. Incidentul a fost înregistrat de Serviciul 112 la ora 11:36, se arată în comunicatul emis de IGSU.
Potrivit datelor recepționate, un bărbat a câzut într-o fântână publică din satul Vișniovca, raionul Cantemir. Pentru extragerea persoanei care a căzut la o adâncime destul de mare la fața locului au intervenit salvatorii IGSU din Iargara și pompierii voluntari din Capaclia, care au stabilit că bărbatul se afla la o adâncime aproximativ de 30 m. În cel mai scurt timp angajații IGSU au reușit extragerea persoanei. Bărbatul în vârstă de 61 de ani se afla în stare conștientă fiind ulterior transportat de medici la spital pentru îngrijiri medicale.
Menționăm faptul că cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept. Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021, 10 persoane au fost salvate din fântâni de salvatorii IGSU.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture