Un bărbat de 36 de ani, anunțat în anul 2019 în căutare internațională pe canalele Interpol, a fost reținut în Polonia

0

Un moldovean de 36 de ani a fost anunțat în căutare cu scop de arest și extrădare la solicitarea Inspectoratului de Poliție Ialoveni, fiind învinuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 190 alin. 5 „Escrocherie săvârșită în proporții deosebit de mari”. 

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Republcii Moldova acesta în anul 2018, prezentându-se drept reprezentat a unui  SRL, ar fi pretins și primit în jur de  20 000 de euro de la o persoană, sub pretextul că va presta servicii de construcție și reparație a domiciliului. Astfel, bărbatul a abuzat de încrederea victimei, a cheltuit banii și a fugit din țară.

Menționăm faptul că ca urmare a acțiunilor comune ale polițiștilor moldoveni și cei  din  Polonia  și cu suportul Direcției Cooperare Polițienească Internațională,  bărbatul a fost reținut în Polonia și extrădat în Republica Moldova pe cale aeriană.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture