Un bordel din Viena oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării

Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricții din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare și în perioada sărbătorilor de iarnă.

0

Ofertă neașteptată pentru clienții unui bordel din capitala Austriei, în context de pandemie. Mai exact, oferă 30 de minute gratuite cu o „damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-COVID la centrul din incinta bordelului, potrivit digi24.ro

Menționăm faptul că rata de vaccinare în Austria este printre cele mai scăzute din Europa de Vest. Aproximativ circa 64% din cetățeni sunt vaccinați cu schema completă, iar cei care nu au certificatul verde nu pot intra acum în cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare. În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva COVID-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo.

Fun Palast speră că anume astfel să contribuie la creșterea ratei de vaccinare, dar și să-și mărească numărul de clienți care s-a redus din cauza pandemiei. După administrarea unei  doze  de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbații și femeile să îl viziteze pentru vaccinări, luna aceasta.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Un bărbat pe nume Gerhard care a vizitat bordelul a spus: „M-aș fi vaccinat oricum, dar noile restricții au accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuție în direcția dorită – aceea de a pune capăt pandemiei”.

Peter Laskaris, este managerul Fun Palast, acesta a declarat pentru Reuters: „Practic, m-am uitat la statistici și am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% de vaccinați pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%.Am observat în statistici că foarte mulți bărbați refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că se pot vaccina. Și din moment ce aceștia sunt publicul nostru, am decis să înființăm un centru de vaccinare aici”.

Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricții din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare și în perioada sărbătorilor de iarnă.

În contextul dat menționăm faptul că Austria a raportat 9.943 de cazuri zilnice de COVID sâmbătă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture