Un ceas din aur de aproape 100 de mii de lei și unul de peste jumătate de milion. Declarația de avere a lui Grigorișin

0

Un automobil de model Mercedes și un Chevrolet, un ceas din aur în valoare de circa 97.350 de lei și un model elvețian de lux – Breguet, care ar valora în jur de 506.220 de lei. Sunt doar o parte din bunurile deținute de Nicolae Grigorișin, ales primar la Bălți, în urma turului doi de scrutin, care a avut loc la data de 19 decembrie, transmite tv8.md

Potrivit declarației de avere și interese personale pentru anul 2020, Nicoale Grigorișin are în proprietate trei terenuri intravilan și un spațiu comercial/de producție.

În contextul dat Grigorișin a indicat pentru anul trecut în jur de 246735 de lei salariu, adică peste circa 20 de miii de lei pe lună de la Primăria Bălți, unde a fost viceprimar. Acesta a mai declarat o indemnizație unică de 16 mii de lei, dar și una în valoare de aproape circa  10 mii de lei pentru incapacitate temporară de muncă.

Menționăm că, Nicolae Grigorișin deține o cotă de circa 100 % dintr-o bază de odihnă din regiunea Odesa, dar și cote părți în două organizații necomerciale la Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture