Un cuțit, printre bunurile incluse în coletul pentru Ion Druță, alias „Vanea Pisateli”

Ion Druță a fost condamnat la 5 ani de detenție pentru trafic de arme și la 20 de ani de pușcărie pentru triplu omor.

0

Ion Druță, alias „Vanea Pisateli”, aflat în Penitenciarul nr.6-Soroca, ar fi primit și un cuțit, printre bunurile care i-au fost incluse în colet. Administrația Națională a Penitenciarelor ne-a declarat că nu cunoaște despre aceste imagini, astfel, nu se poate expune, dar va reveni mai târziu cu o reacție, transmite cotidianul.md.

Sursa menționată a intrat în posesia imaginilor în care Ion Druță, alias „Vanea Pisateli” ar fi surprins în timp primește un colet în care este inclus și un cuțit, iar angajații din cadrul Penitenciarul nr.6 – Soroca nu ar fi întreprins nicio măsură privind obiectul interzis primit de către deținut.

Situația dată ar fi fost surprinsă vineri, la data de 5 noiembrie. Am încercat să obținem o reacție de la conducerea Penitenciarului nr.6 – Soroca, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Mai mult ca atît reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor susțin că nu cunosc despre un asemenea caz și vor reveni mai târziu cu o reacție, după ce le vom expedia imaginile.

Menționăm faptul că Ion Druță a fost condamnat la 5 ani de detenție pentru trafic de arme și la 20 de ani de pușcărie pentru triplu omor. Încă în anul 2000 Druță ar fi comandat asasinarea a trei persoane care ar fi refuzat să împartă cu el banii unei mașini furate, cadavrele celor 3 fiind găsite îngropate abia în 2008.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture