UN ESCROC DIN BĂLȚI A DEVENIT MILIONAR PRIN ÎNȘELĂCIUNE

553

A tras pe sfoară peste 20 de persone după ce a împrumutat aproape 13 milioane de lei. Este vorba despre locuitorul municipiului Bălți, Maxim Guțu. Potrivit escrocul a împrumutat bani sub pretextul dezvlotării unor afaceri. Acesta este dat în căutare de poliție după ce a evadat din arest la domiciliu.

Printre victimele lui Maxim Guțu se numără oameni de afaceri, pensionari și parinți care și-au pierdut copii din cauză că au împrutat bani destinați tratamentului. Printre aceștia este și Emma Safronova, mama lui Igor Safronov care a decedat după ce a aflat că Maxim Guțu nu-i va întoarce banii.

Nicu Surugiu unul dintre victimele lui Maxim spune că din cauza problemelor financiare provocate de împrumuturile buclucașe a suferit o dramă în familie.

Totuși după adresări nenumărate la procuratură și căi bătute pe la judecătorii victimele au fost uimite de justiția coruptă din Republica Moldova.

Indiferent de indignarea victimelor, poliția este în căutarea estcrocului. Rerezentanții procuraturii spun că invinuitul riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Cmentariile sunt închise