Un farmacist, care a activat la spitalul „Timofei Moșneaga”, răpus de COVID-19

Farmacistul Nicolae Teterea, care a activat la spitalul „Timofei Moșneaga” din Capitală,  a pierdut lupta cu virusul COVID-19, anunță reprezentații spitalului, scrie tv8.md.

„Aducem sincere condoleanțe familiei Teterea, în legătură cu decesul fostului nostru coleg, NICOLAE TETEREA. Domnul Nicolae a activat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga” peste 35 de ani în funcție de medic farmacist și ulterior șef serviciu farmaceutic. Acesta a demisionat câțiva ani în urmă. Cu regret, dumnealui a fost răpus de virusul COVID – 19. Nicolae TETEREA a muncit cu multă dăruire în cadrul spitalului nostru, asigurând cu responsabilitate maximă, serviciul respectiv fiind unul prioritar în activitatea instituției. Mereu era la datorie, soluționa fără ezitare orice sarcină. A fost un manager model în serviciul farmaceutic. E o pierdere dureroasă pentru colectivul nostru. Mulțumim, dragă coleg pentru aportul esențial acordat cu brio în asigurarea tratamentului pecienților, mulțumim pentru amintirile și colaborarea frumoasă. Condoleanțe familiei și rudelor îndurerate. Dumnezeu să Va odihnească în pace”, se arată în mesajul instituției medicale.

Până la ziua de ieri, 112 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au murit 5521 de oameni.

Foto din resurse deschise.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture