Un grup de 6 tineri, printre care și bălțeni riscă până la 4 ani de pușcărie pentru furt

Un grup de 6 tineri din câteva raioane de nord furau elemente ale căilor ferate. Acum aceștia riscă până la 4 ani de închisoare.

Un grup infracțional a fost identificat de poliștii din Glodeni. Acești erau specializați în furturi de elemente componente ale căii ferate, se arată într-un comunicat emis de IP Glodeni.

,,Pe parcursul a trei luni de zile, oamenii legii au întreprins un șir de măsuri de investigații și acțiuni de urmărire penală, în rezultatul cărora a fost identificat un grup de persoane, compus din șase tineri de 21 de ani, locuitori ai raionului Rîșcani și municipiul Bălți, care sustrăgeau elemente componente ale căii ferate pe teritoriul raionului Glodeni.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost depistate și ridicate mai multe piese componente ale căii ferate, dar și instrumente de dezasamblare .Unul dintre suspecți, care ar avea rol de organizator, a fost arestat pentru 15 zile, ceilalți membri fiind cercetați penal în stare de libertate”, se arată în comunicatul emis de IP Glodeni

Menționăm faptul că conform legii penale, persoana vinovată în comiterea infracțiunii de furt, se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.  Sau riscă o amendă în mărime de până la 67 500 lei.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture