Un moldovean, prins cu 4 viori nedeclarate la punctul de trecere Leușeni

0

Patru viori nedeclarate au fost descoperite de funcționarii vamali de la Leușeni în bagajele personale ale unui moldovean de 35 de ani. Trei dintre viori erau transportate în huse cu inscripțiile: „Antonius Stradivarius Fecit Anno 1705”, „The Maidstone”, „Meisten-geige geb 1824”, transmite Știri.md.

Cazul a fost înregistrat astăzi, 13 ianuarie, pe sensul de intrare în țară. Bărbatul se afla în calitate de pasager al unui microbuz ce efectua cursa ocazională Marea Britanie – Republica Moldova.

În cadrul verificărilor, pasagerul a declarat verbal că transportă două viori, ce nu erau marcate prin inscripții distinctive.

Totuși, în cadrul unui control amănunțit, vameșii au descoperit alte patru viori pe care bărbatul intenționa să le introducă în țară prin eschivarea de la controlul vamal.

La solicitarea angajaților Serviciului Vamal, conaționalul nu a putut prezenta acte care să dovedească proveniența sau valoarea instrumentelor.

În rezultat, cele patru viori au fost ridicate, iar cazul este cercetat sub toate aspectele legale pentru stabilirea autenticității obiectelor și elucidării tuturor circumstanțelor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture