UN PACIENT BEAT A SPART NASUL UNUI POLIȚIST DIN BĂLȚI

Un pacient buclucaș în stare de ebrietate a dat mari bătă de cap medicilor și polițiștilor din Bălți. Pe lângă faptul că a insultat angajații spitalului Clinic Municipal, acesta a spart nasul unuia dintre polițiștii care au intervenit la fața locului.  Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, incidentul s-a produs în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, chiar în secția de Traumatologie, unde forțele de ordine au fost solicitate pentru a calma bărbatul în vârstă de 41 de ani. Ulterior, agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

„Locuitorul bunicipiului Bălți în vârstă de 41 de ani a aplicat lovitura în regiunea  facială angajatului Inspectoratului de Poliție Bălți, care se afla la datorie, cauzândui astfel fractură închisă a oaselor nazale. Poliția a intentat un dosar penal pentru aplicarea violenței nepericuloase pentru viața sau sănătatea față persoana cu funcție de răspundere. În cazul în care vina bănuitului va fi dovedită, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea de până la 3 ani”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru.

Potrivit conducerii Inspectoratului de Poliție Bălți, de la începutul anului, acesta este al doilea caz de ultragiere a poliţiştilor. Acum o săptămână, un inspector a fost lovit de doi minori care erau în stare de ebrietate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture