Un tănăr a rămas fără bani și bunuri de 34.500 de lei la Bălți

Un tânăr de 29 de ani și o femeie de 38 de ani au fost arestați de polițiștii și procurorii din Bălți pentru acțiuni de șantaj. Victima, un bărbat de 33 de ani, a fost șantajată din luna martie și până în prezent sub pretextul unei datorii, de fapt, inexistente, transmite Știri.md. 

Potrivit poliției, făptașii având scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, aplicând violența fizică și psihică, inclusiv diferite metode de amenințare, au obținut de la victimă cardul bancar salarial al acestuia, mijloace bănești și diverse alte bunuri în sumă de 34.500 lei.

La fel cei doi, au constrâns victima să ia un telefon mobil în credit, transmițându-l acestora în folosință.

În urma unor măsuri speciale de investigație, la 17 septembrie, tânărul de 29 ani suspectat în săvârșirea infracțiunii a fost reținut în flagrant în momentul primirii unei tranșe de bani.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de “Șantaj”, iar persoanele vinovate riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu amendă de până la 67.500 lei.

Actualmemte, persoanele bănuite se află în arest preventiv pe un termen de 30 zile.

Sursa: știri.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture