Un tânăr de 19 ani riscă închisoare de la 5 la 7 ani pentru comiterea unui jaf

Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru huliganism. 

0

Un tânăr de 19 ani, locuitor al capitalei a fost reținut fiind suspectat de comiterea unui jaf. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru huliganism. 

Potrivit comunicatului emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău la data de  11 noiembrie în jurul orei 04:00, un tânăr a solicitat intervenția polițiștilor în  sec. Botanica. Bărbatul a comunicat oamenilor legii  că a fost agresat și deposedat în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe str. N.Zelinski.

Îmediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica și grupa specializată pe jafuri. Bărbatul de 18 ani care s-a dovedit a fi victimă, a declarat polițiștilor că în timp ce se îndrepta spre casă, un individ s-a apropiat de el, aplicând violența asupra lui, în mod deschis i-a sustras telefonul mobil care era de model ,,IPHONE XR”, după care  a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul   cauzat victimei a fost estimat la circa  17 200 lei.

În contextul dat ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Botanica suspectul de 19 ani în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. Acesta ca urmare a fost escortat la inspectorat.  Mai mult decât atât în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Menționăm faptul că tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture