Un tânăr de 21 de ani, a căzut într-o peșteră din Criuleni. Angajații IGSU  au intervenit pentru a salva bărbatul de la o adâncime de 350m

La fața locului pentru efectuarea misiunii de salvare sinistratului au intervenit 3 echipe de salvatori.

0
Angajații IGSU  au intervenit pentru a salva o persoană de la adâncime de 350m. Cazul dat a avut loc în seara zilei de 28 noiembrie. Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a salva un tânăr de 21 de ani, care lunecându-se în peșteră Surprizelor din orașul Criuleni a rămas blocat în strâmtoarea peșterii la adâncime de 350 m.
„Apelul către Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:02. La fața locului pentru efectuarea misiunii de salvare sinistratului au intervenit circa3 echipe de salvatori. Aceștia au reușit să recupereze bărbatul, utilizând echipamentul din dotare. Pe parcursul misiunii salvatorii au comunicat permanent cu tânărul și au evaluat starea acestuia. După a misiune dificilă efectuată, care a durat o oră angajații IGSU au scos în siguranță sinistratul din peșteră. Astfel în urma incidentului bărbatul a obținut o fractură la picior fiind internat la spitalul raional din Criuleni„,se arată în comunicatul emis de IGSU al MAI.

Menționăm faptul că la momentul actual viața persoanei este în afară oricărui pericol. Circumstanțele cazului se stabilesc.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture