Un tânăr de 22 de ani din Călărași a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Un tânăr de 22 de ani din raionul Călărași a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Vestea tristă a fost adusă de către Ministerul Sănătății, pe 12 mai curent. Bărbatul mai suferea de hipertensiune arterială, nefropatie și diabet zaharat și era internat în Spitalul Raional Călărași, transmite tv8.md.

Din nefericire, astăzi alte 11 persoane au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanțul celor decedați în țara noastră a ajuns la 5 981. Menționăm că alte 224 de cazuri noi de infectare au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 1 388 de pacienți confirmați cu noul coronavirus, dintre care, 171 sunt în stare extrem de gravă. 22 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 196 de persoane au fost vindecate. În total, 244 073 de pacienți au fost tratați de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 1 471 de persoane, iar 14 173 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture