UN TÂNĂR DIN OCNIȚA A FOST GĂSIT SPÂNZURAT ÎNTR-UN APARTAMENT DIN BĂLȚI

Un tânăr de 19 ani din raionul Ocnița a fost găsit strangulat la balconul unui apartament din Bălți. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit de către rude în după amiaza zilei de 11 mai. Potrivit ofițerului de Presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, pe corpul băiatului nu au fost găsite urme de violență.

La 11 mai curent, într-un apartament din regiunea Dacia din municipiul Bălți a fost depistat corpul neînsuflețit al unui tânăr de 19 ani. Acesta a fost găsit strangulat la balconul locuinței. Pe corpul persoanei decedate nu au fost găsite semne de moarte violentă.

Băiatul este originar din satul Hădărăuți și este unicul copil în familie. Acesta își făcea studiile la Bălți. Ultima oară, părinții l-au văzut în ziua de 9 mai. Versiunea preliminară examinată de poliție este suicidul.

Poliția îndeamnă oamenii să fie atenți la amenințările subtile sau evidente de suicid pe care le fac unele persoane și să solicite imediat ajutor. Asemenea tragedii pot fi evitate cu ajutorul psihologului și a persoanelor apropiate.

NATALIA TOCARCIUC
CORNELIU VIERU
CHIRA BATRANAC

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture