Unitatea militară le-a unit destinele. Povestea unui cuplu de carabinieri din Bălți

0

Inspectoratul General de Carabinieri, direcția regională Nord le-a unit destinele. Este vorba despre tinerii proaspăt căsătoriți, Cătălin și Laura Cerneleanu. Acum 3 ani, Cătălin și-a împlinit visul din copilărie, de a deveni militar. Un an mai târziu a devenit colaborator al Inspectoratului de Carabinieri și Laura, care ulterior ia devenit soție. La început comunicau ca între colegi, apoi au devenit prieteni, iar într-un final au apărut fluturi în stomac. La doar 2 luni de la prima întâlnire, Cătălin a cerut-o în căsătorie.

Când s-au întîlnit în cadrul unității a fost dragoste la prima vedere, spun tinerii.Deși diminețele lor încep mai devreme decât a altor cupluri, iar programul de muncă este imprevizibil pe alocuri, reușesc să îmbine cariera și viața de familie.

În copilărie, ambii au avut același vis, să devină militari. Scopul lor ia ajutat să formeze un cuplu de invidiat. Acum sunt siguri că-și vor îndruma și viitorii copii să aleagă această cale.De când sunt împreună, doar serviciul a servit drept motiv de gelozie. Asta pentru că ambii țin la meseria aleasă și îi dedică tot timpul.

Sunt mândri de calea pe care și-au ales-o. Și speră că societatea va aprecia importanța profesiei lor, dar și a acțiunilor pe care le întreprind carabinierii zi de zi. La data de 12 decembrie curent, Inspectoratul General de Carabinieri marchează 30 de ani de la formarea trupelor de carabinieri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture