Urmărirea și reținerea unui șofer beat la Bălți

În seara zilei de joi, Inspectoratul de Poliție Bălți a fost alertat de angajații unei benzinării, care au observat că un bărbat în stare de ebrietate a urcat la volanul unui automobil de model Volkswagen Passat.

Echipajul de patrulare sosit la fața locului a observat că șoferul se deplasa haotic. Prin conectarea girofarelor și a sistemului de sonorizare șoferul a fost somat să oprească. Acesta însă a ignorat semnalele polițiștilor, încercat să se eschiveze . Câțiva martori ai incidentului au scris pe rețelele de socializare, că șoferul beat a mers peste bordure,accelerând șoferul a lovit automobilul de serviciu al poliției. Mașina s-a oprit abia după ce s-a lovit într-o piatră.

Bărbatul a refuzat să fie testat la prezența alcoolului în sânge și a manifestat un comportament agresiv . Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.  Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Погоня и задержание пьяного водителя в Бельцах

Погоня и задержание пьяного водителя в Бельцах

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 19. Juni 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture