Usatîi a arătat, cum din contul  întreprinderii municipale erau alimentate automobilile  ”lăturașilor”

Acuzările, pe care primarul le-a adus în cadrul ședinței  Consiliului Municipal împotriva inginerului șef al întreprinderii municipale DRCD , au fost susținute a doua zi de probe video.

În cadrul conferinței de presă, Renato Usatîi le-a arătat și le-a transmis jurnaliștilor aceste materiale. În secvențele video se vede modul în care microbuzul unei companii private se alimentează din contul întreprinderii, precum și mașina personală a inginerului și a rudei sale.

În dimineața aceleiași zile, Renato Usatîi s-a întâlnit cu echipa DRCD. Printre cei prezenți a fost și inginerul șef Anatoli Paseciniac. El nu a negat faptul că, în loc de mașina de serviciu, era alimentată o altă mașină, din firma sa, explicând acest lucru ca o necesitate de producție.

Renato Usatîi a arătat colectivului și imaginile video, unde este prezentă mașina lui Anatoli Paseciniac .

Potrivit inginerului șef, alimentarea autoturismelor personale se producea ca o compensație pentru utilizarea autobuzului propriu în interesele DRCD , cînd acesta executa comenzi pentru  DRCD, dar nu era alimentat cu combustibil.

Renato Usatîi nu s-a lăsat  convins de argumentele expuse de inginerul șef al DRCD. Potrivit primarului, atunci când este nevoie de transport , acesta trebuie contractat oficial de la o companie, care nu are legătură nici cu inginerul, nici cu alți manageri și angajați ai întreprinderii municipale.

Usatîi a arătat, cum din contul întreprinderii municipale erau alimentate automobilile ”lăturașilor”

Usatîi a arătat, cum din contul întreprinderii municipale erau alimentate automobilile ”lăturașilor”

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 27. Februar 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe