USATÎI DESPRE DECLARAȚIILE LUI CANDU: VA URMA O REVOLTA POPULARĂ DACĂ ALEGERILE VOR FI SABOTATE

În timp ce se află  într-o vizită oficială în Statele Unite, președintele Parlamentului Andrian Candu a acuzat Rusia de implicare în politica țării în ajunul alegerilor prezidențiale.

Potrivit Newsmaker, într-un interviu telefonic acordat associated Press, Candu a declarat că “unele partide politice și liderii acestor formațiuni beneficiază de finanțe din partea Rusiei, precum mai sprijină și protestele antiguvernamentale și propaganda în mass-media.”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a spus, „ Sunt asemeni unor câini dresați care joacă în fața   Washingtonului pentru a obține un os, ca apoi să latre în adresa Moscovei. Iată de sunt ei în satre inclusiv Candu.”

„În astfel de scamatorii, scrie Usatîi pe Facebook  ei sunt meșteri au făcut-o nu  odată. Nu au nicio importanță “rușii”, cum s-a exprimat acest expert în offshor-ri, aici ei nu finanțează nimic. Ceea ce este mai important: Washingtonul nu-i pasă că  partidele la putere în Moldova sunt  finanțate de hoți.”

Renato Usatîii avertizează: “Dacă acețti hoții vor încerca din nou să ne transfere pe cont bani din străinătate, pentru a ne scoate din alegeri sub pretextul finanțării din străinătate, atunci pe ei îi așteaptă o revoltă populară. Candu în timp se află acolo, poate să începăsă-și să caute azil. “

Ce este o rebeliune, Candu ar trebui să întrebe la Washington.

“Poate că el va citi preambulul Declarației de Independență, unde este scris acest lucru. Să-i dea foc Declarației de independență a Republicii Moldova așa cum au făcut-o 2009,  eu cred că  Candu nu ar îndrăzni, “- a scris Usatîi.

Dacă lui Andrian Candu totuși, nu-i vor arăta  documentul istoric, care se află la originile statului, pe care el se plânge de opoziția moldovenească, că prezentăm un citat din Declarația de Independență semnată de către părinții fondatori:

“Considerăm aceste adevăruri ca fiind evidente prin ele însele, că toți oamenii sunt creați egali, că ei sunt înzestrați de Creator cu anumite drepturi inalienabile, că printre acestea se află Viața, Libertatea și căutarea Fericirii”

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture