Usatîi spune când va avea loc demiterea Guvernului Chicu

Au rămas zile numărate până la căderea Guvernului Chicu. Primarul de Bălți Renato Usatîi susține că săptămâna viitoare împotriva cabinetului de miniștri va fi depusă o moținue de cenzură din partea opoziției din parlament. Menționăm că pentru demiterea executivului mai este nevoie de votul unui singur deputat.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi susține că Guvernul, condus de prim-ministrul Ion Chicu va cădea săptămâna viitoare. Împotriva actualului executiv va fi depusă o moțiune de cenzură, edilul însă nu a precizat din partea cui va fi înaintată. Potrivit politicianului pentru demiterea cabinetului de miniștri mai este nevoie de votul unui singur deputat.

Acum opoziția din parlament dispune deja de 50 de voturi pentru demiterea Guvernului, iar ultimul vot necesar va fi găsit săptămâna viitoare.

Liderul ,,Partidului Nostru” a mai precizat că alegeri anticipate nu vor avea loc, întrucât nici un partid politic din opoziție la ziua de astăzi nu are un rating bun.

Usatîi afirmă că țara are nevoie de o resetare totală, ce poate fi făcută doar prin alegeri parlamentare anticipate, nedorite însă de multe partide pentru că “nu le place ratingul”.

Guvernul Chicu a obținut votul de încredere al Parlamentului de la Chișinău, la data de 14 noiembrie 2019.  Pentru componența noului Cabinet de miniștri au votat deputații din PSRM, PDM și deputatul independent Alexandru Oleinic.

Usatîi spune când va avea loc demiterea Guvernului Chicu

Usatîi spune când va avea loc demiterea Guvernului Chicu

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 13. Mai 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture