VALERIU PAȘA OMAGIAT LA BĂLȚI

INTERPTEȚII AUTOHTONI AU FELICITAT COMPOZITORUL

Compozitorul bălțean, Valeriu Pașa și-a sărbătorit ziua de naștere printr-un concert, care a adunat mai mulți interpreți autohtoni. Printre aceștea se numără, Ion Suruceanu, Victoria Lungu, Angela Cabari-Roșcovan și alții. Ei au interpretat pentru spectatori piesele compozitorului. Iar, cel mai special cadou, a fost oferit de fiica, Valeria Pașa, ce a adus mulțumire de recunoștință tatălui.

Fiecare interpret care a evoluat pe scenă și-a început numărul cu un cuvânt de felicitare adresat omagiatului.

Victoria Lungu și Valeriu Pașa conlucrează de mai mulți ani. Artista susține că unul dintre hit-urile ei, aparține compozitorului, „De vină este vare”.

Deși, a făcut un drum lung de la Tiraspol la Bălți, apoi spre Chișinău, Ion Suruceanu a venit la concertul dedicat zilei de naștere a compozitorului.

Compozitorul susține că  acest concert este o provocare pentru el, și a ținut să-și întrunească datorită lui prietenii apropiați pe care nu i-a văzut demult și foștii colegi de universitate.

La eveniment au mai evoluat: Massimo Balestrieri, Ana Odobescu, Ghenadii Buga, Ecaterina Lisin, Emily Istrati și alții.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture