Vasilii Scoric a fost felicitat la 50 de ani de activitate ca antrenor

Pe 30 septembrie, în Primăria municipiului Bălți, Vasilii Scoric a fost felicitat cu cea de-a 50-a aniversare a activității sale ca antrenor. De-a lungul anilor, a antrenat mulți sportivi care au câștigat medalii de aur în diferite campionate și turnee. Colegii săi, elevii și reprezentanții administrației locale au venit să îl felicite pe antrenor.

Alexandr Abramciuc l-a felicitat și l-a premiat pe eroul zilei din numele Federației de Baschet din Republica Moldova. Este de remarcat faptul, că s-a născut la Bălți, timp de mulți ani a muncit ca antrenor și a dezvoltat baschetul local.

O mulțime de cuvinte calde au fost rostite în această zi. Pentru sportivi, Vasilii Scoric a devenit un tată, iar pentru fani – un simbol al victoriei și realizărilor în baschetului din Bălți.

Antrenorul emerit a recunoscut că nu regretă niciun minut că și-a dedicat viața sa sportului preferat. De-a lungul anilor, elevii săi au devenit campioni, câștigând numeroase premii. Realizările în sport, potrivit lui Vasilii Scoric, depind de coordonarea echipei și a antrenorului.

Anume sub conducerea antrenorului Vasilii Scoric, echipa „Basco” din Bălți a devenit de două ori deținătoarea Cupei Moldovei – în 2016 și în 2019. Și, de asemenea, de două ori campioana Moldovei – în 2017 și 2018.

Василия Скорика поздравили с 50-летним юбилеем тренерской работы

Василия Скорика поздравили с 50-летним юбилеем тренерской работы

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture