Versiuni și detalii despre crima din satul Elizaveta: un tânăr a fost împușcat de un carabinier

204

În satul Elizaveta, a avut loc o crimă în noaptea de 13-14 ianuarie. Tragedia a izbucnit în jurul nopții. Un tânăr, locuitor al satului, a murit în urma unei împușcături dintr-un pistol. Tînărul avea 23 de ani. Acuzatul locuiește și el în Elizaveta și este căpitanul trupelor carabinieri.

Potrivit rezidenților locali, cu puțin timp înainte de crimă, un conflict a avut loc între ei. Când martorii oculari au fugit pe drum, tipul era deja nemișcat.

Localnicii au mai spus că în sat circulau zvonuri potrivit cărora carabinierul a decis să se ocupe de infractorul nepotului său. L-a oprit pe tip când mergea pe drumul principal în compania prietenilor săi. Apoi conflictul s-a declanșat, apoi a izbucnit o împușcătură din armă.

Potrivit martorilor oculari, carabinierul a tras de câteva ori pe trăgaci – la început a împușcat tipul, apoi – în aer, a folosit și un spray cu gaz, în timp ce prietenii băiatului decedat –l-au atacat și au încercat să se răsucească.

Locuitorii satului spun că decedatul era dintr-o familie respectabilă, fără conflict și prietenos. Toată lumea este șocată de cele întâmplate. Potrivit unora, carabinierul a împușcat băiatul din întâmplare.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit secretarului de presă al Inspectoratului de Poliție Eugenia Molcianova, carabinierul și-a folosit arma personală – pistolul Baikal, pe care l-a depozitat legal.

Versiuni și detalii despre crima din satul Elizaveta: un tânăr a fost împușcat de un carabinier

Versiuni și detalii despre crima din satul Elizaveta:un tânăr a fost împușcat de un carabinier

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 15. Januar 2020

 

Cmentariile sunt închise