Veteranii din Bălți, scutiți de achitarea serviciilor prestate de GLC Bălți

Veteranii din oraș au fost scutiți de plata serviciilor, prestate de întreprinderea municipală ,,Gospodăria Locativ Comunală” Bălți. Iar pentru cetățenii, care fac parte din păturile social vulnerabile au crescut privilegiile pentru achitare. Decizia a fost luată vineri, 5 iunie la ședința Consiliului municipal.

Potrivit, proiectului propus în acest sens „persoanele cu dizabilități, cauzate în timpul războiului vor plăti un sfert din tariful pentru serviciile comunale”, adică 25%.  O reducere de 50% este acordată familiilor cu trei sau mai mulți copii minori sau familiilor cu copii, care își fac studiile la secția zi. Această reducere este valabilă și pentru persoanele cu dizabilități severe și accentuate. Persoanele cu dizabilități mediii beneficiază de o reducere de 25%.

Pentru a benefecia de privilegiul privind achitarea serviciilor întreprinderii ,,Gospodăria Locativ Comunală”,  puteți depune actele la ghișeul unic al întreprinderii municipale.

Бельцких ветеранов освободили от оплаты услуг ЖКХ

Бельцких ветеранов освободили от оплаты услуг ЖКХДругим категориям увеличили льготы

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 9. Juni 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe