Viceprimar: Mai întâi schimbăm țevile, apoi punem asfaltul, și nu invers

Anul acesta la Bălți, este planificată repararea drumul de la strada Pușkin până la strada Sportivnaia, în zona lacului orașenesc. Viceprimarul a subliniat că, fără a înlocui sistemul de aprovizionarea cu apă uzat, reparația drumului nu va avea sens. Acesta va fi săpat constant pentru reparația spargerilor. Nicolai Grigorișin a cerut să finalizeze înlocuirea sistemului de aprovizionarea cu apă în această zonă până la sfârșitul acestui an.

Sistemul de aprovizionare cu apă pe aceste strazi sunt uzate în proporții de 90 la suta. Spargerile au loc în fiecare zi. Iar dacă va fi lasat așa este un lucru absurd. Prima spargere serioasă va duce la faptul că partea centrală a orașului va rămâne fără apă pentru mult timp.

Lungimea rețelelor de aprovizionarea cu apă din Bălți este de 250 de kilometri. Uzura lor în unele zone variază de la 60 la 90%.

Viceprimar: Mai întâi schimbăm țevile, apoi punem asfaltul, și nu invers

Viceprimar: Mai întâi schimbăm țevile, apoi punem asfaltul,și nu invers

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 25. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture