Viceprimarul a cerut curățarea orașului de urnele „înfricoșătoare”

Viceprimarul a cerut eliminarea urnelor „dezastruoase” de pe străzile orașului. Amenajarea are loc prin lucruri mărunte, a subliniat Grigorișin. Bălțenii s-au plâns pe starea coșurilor de gunoi, care sunt prea mici. De aceea mereu sunt pline de deșeuri, iar drept rezultat gunoiul ajunge la pâmânt.  Multe dintre urne arată ,,înfricoșător”, a mai spus viceprimarul.

 Întreprinderea municipală „Amenjarea Teritoriului și Spații Verzi”  este responsabilă de întreținerea urnelor, instalate de-a lungul străzilor din oraș. Nicolai Grigorișin a menționat că oamenii responsabili de curățenia în oraș au un volum mare de muncă.  Însă mulți dintre ei ar trebui să aibă o atitudine mai serioasă față de sarcinile sale și să nu treacă cu vederea urnele deteriorate sau băncile sparte.

Întreprinderea municipală „Amenjarea Teritoriului și Spații Verzi” are aproximativ 250 de angajați, dintre care aproximativ 50 sunt măturători.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe