Viceprimarul a ordonat verificarea sistemului antiincendiu în spital

Viceprimarul Nicolai Grigorișin a ordonat verificarea respectării măsurilor de siguranță antiincendiu în cadrul Spitalului Clinic din Bălți.

Despre aceasta s-a discutat în cadrul unei ședințe a primăriei. „După tragedia produsă într-un spital din Romînia, trebuie să facem tot posibilul, pentru a evita acest lucru aici”, a subliniat Grigorișin. Amintim că pe 14 noiembrie, în orașul Piatra Neamț, zece persoane au decedat din cauza unui incendiu, care a izbucnit într-un spital, unde erau tratați pacienții cu coronavirus.

Potrivit lui Nicolai Grigorișin, astfel de tragedii pot fi evitate dacă s-ar respecta strict regulile normele în vigoare.

Potrivit presei române, toate persoanele decedate, în timpul incendiului din spitalul din Piatra Neamț aveau vârstele cuprinse între 67 și 86 de ani. Potrivit datelor preliminare, incendiul a izbucnit din cauza scurtcircuit. Incendiul a izbucnit în două secții de terapie intensivă, unde erau internate 16 persoane. Un medic care a  încercat să salveze persoanele imobilizate s-a ales cu arsuri grave.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture