Video// 10.000 de semnături – o minciună? Pe unele dintre liste este indicat doar numele și prenumele, fără de semnături

10.000 de semnături – o minciună?  Alexandr Nesterovschi, candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți se laudă că în susținerea sa au fost adunate peste 10 mii de semnături. Însă în cadrul unei conferințe de presă a socialistului, am observat că pe unele dintre liste este indicat doar numele și prenumele, fără de semnături. Întrebat despre lipsa acestora, Nesterovschi a strîns foile și a zîmbit.

Dacă primele pagini conțin adrese și numere de telefon, pe cele din mijloc aceste date lipsesc. Deși acesta se vrea primar, decizia finală în prinvința candidaturii pentru alegerile locale noi va veni din partea  biroului executiv al partidului, dar și din partea blocului.

Alexandr Nesterovschi: ,,Acum sunt colectate semnături, decizia despre înaintarea candidaturii mele va fi luată de biroul executiv al partidului. Decizia consiliului nostru va fi expediată către Chișinău. După ce biroul executiv va luat o decizie vom merge pentru a ne înregistra la Comosia Electorală de Circumscripție. Și vom începe campania.”

Totodată Nesterovschi speră că va acumula majoritatea voturilor din prima.

Alexandr Nesterovschi: ,,Intenția echipei noastre este de a câștiga din primul tur.- Pe ce sunt bazate aceste așteptările? Pe baza semnăturilor. Am colectat 10.000 deși nu s-a început campania electorală

Odată ce Alexandr Nesterovschi este candidat din partea unui partid, nu are nevoie să colecteze semnături în susținerea sa. Însă, Nesterovschi a decis să vadă, dacă este susținut de bălțeni. Până acum și-au anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Bălți, următoarele persoane: Boris Marcoci, deputat PAS, Arina Spătaru- candidat independent, Nicolai Grigorișin-candidat independent, Ion  Straciuc –membru PACE, Maxim Burduja-candidat susținut de PUN și  Nicolae Chiriliciuc, candidat independent.

Citește și

Comentariile sunt închise