/VIDEO/ A furat un automobil care valorează peste o sută de mii de lei pentru a se plimba. Un tânăr din Briceni, reţinut

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din raionul Briceni, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furtul unui automobil. Polițiștii Inspectoratului secectorului Ciocana au fost sesizați de către un bărbat care a declarat că i-a fost furat automobilul de marca „Mercedes”, transmite tv8.md.

Proprietarul automobilului a declarat că și-a parcat mașina pe str. Voluntarilor, iar prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 120 000 de lei. În urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, suspectul a fost reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina, motivând că se afla în stare de ebrietate și a furat automobilul pentru a se plimba.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192 Cod Penal „Răpirea mijlocului de transport”. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o amendă în mărime de până la 67 500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Foto: tv8.md.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture