Video// A început sau nu sezonul de încălzire

Grădinițele și școlile din Bălți se plâng că copiii dârdâie de frig.

Bălțenii se plâng că în instituțiile de învățământ nu a ajuns căldura, iar copiii dârdâie de frig, iar unii chiar răcesc. Reporterul postului nostru de televiziune a făcut o vizită la mai multe grădinițe și școli din oraș, pentru a discuta cu administrațiile și părinții. S-a dovedit, că agentul termic a ajuns în doar 50% din instituțiile de învățământ din localitate. Reprezentanții Societății pe Acțiuni ,,Cet-Nord” anunță că furnizarea agentului termic a început pe 8 octombrie și de desfășoară conform graficului stabilit. Mai mult ca atât instituția dă asigurări că până pe 20 octombrie toate instituțiile medicale și de învățământ vor fi conectate la căldură.

Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, a cerut accelerarea procesului, cel puțin în instituțiile preșcolare, întrucât micuții încheață și riscă să se îmbolnăvească.

Amintim că săptămâna trecută, primarul interimar al municipiului Bălți a semnat un ordin pentru începerea sezonului de încălzire în oraș, inclusiv în satele Elizaveta și Sadovoe.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture