Video// A pus poliția pe jar. Un șofer din Ungheni, în stare de ebrietate a încercat să fugă de oamenii legii

Conducătorul auto este documentat penal pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și contravențional pentru neîndeplinirea indicațiilor legale date de agentul de circulație de a opri autovehiculul.

Șoferul unui BMW se deplasa cu o viteză exagerată pe traseul Ungheni-Sculeni. Acesta a fost somat să oprească, însă a ignorat cerințele polițiștilor. Într-un final mașina a fost stopată în apropierea satului Semeni.

Șoferul automobilului s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, locuitor al orașului Ungheni. Acesta se afla vizibil în stare de ebrietate și a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, dar și să îi fie preluate probele biologice de către specialiști, pentru ai fi stabilit gradul de alcoolemie. Șoferul mai avea ca pasageri încă 2 persoane.

Actualmente conducătorul auto este documentat penal pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și contravențional pentru neîndeplinirea indicațiilor legale date de agentul de circulație de a opri autovehiculul.

Reamintim faptul că dacă ați consumat băuturi alcoolice nu vă urcați în stare de ebrietate la volan. Viața are preoritate, iar acasă vă așteaptă familia.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture