Video// Băutura l-a făcut să uite de comportamentul adecvat, însă nu va scapa de pedeapsă

Angajații INSP s-au apropiat de grupul de tineri și de nenumărate ori le-au comunicat să înceteze acțiunile lor.

0
Duminică seara, INSP aflându-se în timpul orelor de serviciu la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu Tighina în moment ce aceștia documentau o încălcare din trafic, au fost solicitați de către un tânăr pentru a interveni la remedierea unui conflict din stradă.
Imediat angajații INSP s-au apropiat de grupul de tineri și de nenumărate ori le-au comunicat să înceteze acțiunile lor. Ca urmare comportamentul acestora a devenit și mai agresiv . Aceștia au început a numi polițiștii cu cuvinte necenzurate. Chiar dacă inspectorii le-au comunicat tinerilor să înceteze acțiunile ilegale, unul dintre tineri a lovit un polițist.
„În urma incidentului produs agresorul de 21 de ani a fost imobilizat, aplicate cătușele și condus la Inspectoratul de poliție Centru pentru documentare conform competenței. Pe numele acestuia a fost pornit un dosar penal pentru huliganism”, se arată în comunicatul emis de INSP.
Menționăm faptul că poliţistul aflat la menţinerea ordinii publice, dirijarea traficului rutier, efectuând cercetare la faţa locului, intervenind la o altercaţie, reţinând adversarul ce manifestă agresivitate sporită – acţionează în primul rând pentru siguranţa oamenilor, riscând pierderea capacităţii de muncă sau propriei vieţi!
Atenție, secvența video conține fragmente cu expresii necenzurate !
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture