VIDEO // Chișinău: Momentul în care un bărbat înarmat jefuiește o companie de microcreditare, surprins de camerele de supraveghere

Un bărbat în vârstă de 46 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut de către ofițerii de investigație a IP Centru, după ce în după-amiaza zilei de 27 aprilie, înarmat a jefuit sucursala unei companii de microcreditare din Chișinău, trasmite deschide.md.

„La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată a inspectoratului de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști tânărul în vârstă de 25 de ani, a comunicat că în timp ce se afla la serviciu, a intrat un individ și amențând-ul cu o armă a sustras suma de 12 435 lei, care la acel moment se aflau în aparatul de casă.Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Pe caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale prevăzută de art.188 Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Polițiștii au dispus și efectuat un spectru larg de acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații, în urma cărora a fost identificat și reținut individul care a comis atacul tâlhăresc. Suspectul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Arma cu care individul a amenințat angajatul companiei de microcreditare s-a dovedit a fi de model PM (pneumatic) deținută ilegal de acesta, a fost ridicată de către angajații poliției.

Actualmente bărbatul este plasat în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru  ,,Tâlhărie”,  iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Foto: deschide.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture