Video// Intersecție periculoasă în Bălți. Accident cu implicarea unui automobil ce aparține unei organizații particulare de pază

2 persoane s-au ales cu diverse traumatisme, în urma producerii unui accident în cartierul 6 din Bălți. Impactul s-a produs în această dimineață  la intersecția străzilor Calea Ieșilor și Cicicalo. Potrivit poliției,  un automobil ce aparține unei organizații particulare de pază s-a ciocnit cu o altă mașină marca Dacia.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, vinovat de producerea accidentului se face șoferul mașinii Suzuki.

 

Eugenia Molceanov Ofițer de Presă IP Bălți: ,,Un automobil de model Suzuki a ignorat cerințele indicilor rutieri ,,cedează trecerea”. În rezultat a admis o ciocnire laterală cu un alt automobil de model Dacia Logan, care se deplasa pe drumul principal. În urma accidentului 2 persoane din mașina Suzuki au avut nevoie de îngrijiri medicale și preluate de ambulanță.

În urma impactului au ajuns la spital 2 tineri în vârstă de 22 și respectiv 23 de ani. Mihaela Petrov, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți, unde au fost transportați pacienții, ne-a declarat că victimile au primit tratament ambulator.

Mihaela Petrov Purtător de Cuvânt Spitalul Clinic Bălți: ,,Prima persoană este din anul 1999 și după impact s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, plăci contuze în regiunea capului. Al doilea pacient din anul 1998 s-a ales cu contuzia șoldului pe dreapta. Ambii pacienți au primit asistență medicală și au plecat la tratament ambulator.”

Intersecția străzilor Calea Ieșilor și Cicicalo și trecerea de pietoni din apropriere este una dintre cele mai periculoase zone din orașul Bălți. Anual aici se produc zeci de accidente. Cel mai recent a fost înregistrat pe 8 septembrie. Un BMW a avariat patru mașini parcate. În urma impactului șoferul a dat bir cu fugiții.

Un alt accident grav în această zonă s-a produs în luna aprilie curent. O femeie a fost tamponată chiar în timp ce traversa zebra. Aceasta a fost internată în stare gravă în Spitalul Clinic Bălți, iar la scurt timp a decedat.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture