Video// Momentul înscenării pretinsului viol de care a fost învinuit Gheorghe Petic

2.829

Serviciul Informații și Securitate (SIS) a publicat marți, 5 octombrie, secvențe video despre care reprezentanții SIS susțin că au fost surprinse în momentul înscenării pretinsului viol de care a fost acuzat Gheorghe Petic, scrie zdg.

Potrivit SIS, în imagini se observă cum foștii angajați ai Direcției 5 a INI al IGP al MAI, reținuți marți 5 octombrie, ar fi discutat cu o femeie despre denunțul fals pe care aceasta urma să-l facă împotriva lui Petic. Tot în imagini se vede cum cei șase foști și actuali angajați ai Ministerului de Interne au discutat căile de retragere, dar și garanțiile pe care i le-au propus acesteia.

„Din imagini rezultă că scenariul realizat implica utilizarea unor substanțe farmacologice în vederea surprinderii victimei schemei ilicite la „locul faptei”. Ulterior, persoana racolată a făcut un denunț fals, cu bună știință despre săvârșirea unei infracțiuni de viol, care este o infracțiune gravă, solicitând să fie recunoscută în calitate de parte vătămată, dând în această calitate declarații mincinoase referitor la circumstanțele „violului”, menționează SIS.

 

Șase foști și actuali angajați ai Ministerului de Interne au fost reținuți marți, 5 octombrie. Aceștia sunt bănuiți de fabricarea dosarului în care fostul angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Gheorghe Petic a fost acuzat de viol.

Citește și

Comentariile sunt închise