VIDEO // O femeie a furat pensia unei bătrâne din Chișinău

O femeie în vârstă de 44 de ani, originară dintr-o localitate din raioul Ungheni, a fost reținută de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Botanica, fiind suspectată de furtul unui portmoneu, scrie deschide.md.

Conform unui comunicat de presa al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, cazul a avut loc la data de 16 iulie, polițiștii fiind sesizați de o femeie de 83 ani, comunicând că a fost deposedată de portmoneul în care se aflau mijloace bănești. La fața locului, victima a comunicat forțelor de ordine că în timp ce ieșea din oficiul poștal, unde a primit pensia pentru două luni de zile, de ea s-a apropiat o femeie care s-a oferit să o însoțească până acasă.

Ulterior, acestea au mers la cumpărături după care suspecta a însoțit bătrânica până acasă. În domiciliul, victima a depistat lipsa portmoneului în care se afla suma de 15 455 de lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, suspecta a fost reținută și escortată la inspectorat, unde în cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vina.

Aceasta nu este la prima abatere, fiind judecată pentru infracțiuni analogice și circulația ilegală a drogurilor.

Aceasta este cercetată penal pentru furt, iar pentru fapta comisă riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Foto: deschide.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe