Video// Poliția echipată în lupta cu magazinele online de comercializare a drogurilor

0

Polițiștii din Bălți au primit biciclete, căști de protecție, semnale speciale și tablete. Acest lucru îi va ajuta în lupta cu vânzările ilegale de droguri din Bălți. Inspectoratul de Poliție din Bălți își propune să identifice și înlăture așa-numitele „ascunzișuri pentru droguri”. Donația vine din partea Fundației Soros Moldova și este partea a unui proiect privind lupta cu magazinele on-line de comercializare a drogurilor.

Mai mult ca atât, cu sprijinul fundației, au fost organizate mai multe cursuri practice și teoretice sub egida experților din Uniunea pentru Prevenirea și Reducerea Riscului de infectare cu HIV.

Scopul principal este de a combate comercializarea de droguri și de a informa generația tânără despre cât de periculoase sunt.

Fundația Soros promovează valorile unei societăți libere, luptă împotriva dependenței de droguri, a prostituției, susține ideile inovatoare și îi încurajează pe cei care aduc schimbări pozitive în Moldova.

În 2016-2018, în R. Moldova, numărul infracțiunilor cu droguri a fost în creștere, fiind înregistrate peste 3500 de asemenea cazuri. În consecință, circa 1200 de persoane au fost trase la răspundere penală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture