Video// Primul trailer al celebrului desen sovietic de animație „Ну, погоди!”, doar că într-un stil nou

Despre faptul că „Soiuzmultfilm” lucrează la continuarea desenului de animație a devenit cunoscut încă în 2019. Atunci, s-a anunțat că a fost plănuit să fie filmate 26 de episoade noi.

0

A fost lansat primul trailer al celebrului desen sovietic de animație „Ну, погоди!”. Lansarea acestui desen animat are loc într-un stil nou.  Din păcate copiii din actuala generație probabil nici măcar nu știu de el, însă părinții lor sau cu siguranță bunicii din Republica Moldova aștăptau cu nerăbdare în fiecare zi să-l vadă la televizor, transmite realitatea.md.

În varianta nouă vocea lupului este a umoristului rus Garik Harlamov, iar cea a iepurelui – a prezentatorului Tv Dmitri Hrustaliov.

În varianta nouă, în trailer apar și alte personaje. Spre exemplu, un oarecare Tim bursucul, Șu ariciul și căprioara Ulia.

„Scopul creării noilor personaje permanente pentru „Ну, погоди!” a fost de a încerca să găsim asemenea modele care să fie aproape de copiii moderni și să inspire încrederea părinților lor”, au explicat creatorii de la „Soiuzmultfilm”.

Menționăm faptul că premiera desenului de animație este fixată pentru luna decembrie 2021.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture