Ministra Ana Revenco, întrebată dacă a fost la Pentagon City Mall

0

„A fost o glumă adresată celor care au multiplicat falsuri privind scopul vizitei” delegației Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova în SUA. Așa a răspuns ministra Ana Revenco, fiind întrebată de jurnaliști dacă a fost sau nu la Pentagon City Mall, așa cum anunța anterior pe o rețea de socializare, transmite Realitatea.md.

„Bineînțeles că a fost o glumă. A fost o glumă adresată celor care au multiplicat falsuri privind scopul vizitei. Agenda, exact ca și întreaga vizită a fost organizată, mulțumesc pe această cale Biroului pentru aplicarea legii din cadrul Ambasadei SUA, respectiv în cadrul acestei vizite, după cum și ați văzut, au fost realizate peste 12 întruniri și consultări cu principalelele agenții de aplicare a legii”, a precizat ministra.

Amintim că despre presupusa vizită la Pentagon City Mall s-a scris anterior în presă. Unii jurnaliști au scris că Revenco avea programate câteva excursii și că va merge la shopping cu escortă.

Ulterior, reprezentanții de la MAI au dezmințit informația. Și ministra a scris pe Facebook o postare în acest sens, înainte de a pleca în SUA, mesaj criticat dur ulterior de opinia publică.

cum comenteaza
Foto:Știri.md

 

Precizăm că ministra Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, a efectuat în perioada 15-19 noiembrie curent o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe întâlniri de lucru cu reprezentanții Biroului Federal de Investigații (FBI), cu secretarul adjunct al Biroului Internațional pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat și cu secretarul adjunct principal al Biroului pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Dereck Hogan, fost ambasador al SUA în țara noastră. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de surse oficiale din cadrul MAI.

Agenda vizitei de lucru a fost elaborată de către Biroului Internațional pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii (INL) al Departamentul de stat al SUA. Vizita dată a fost în contextul parteneriatului strategic moldo-american, iar asistența oferită de SUA asigură consolidarea capacităților organelor de aplicare a legii drept furnizori de ordine și garant al securității naționale, precum și la promovarea securității regionale și internaționale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture