Accident grav în satul Troița, raionul Leova. Un vehicul de mare tonaj s-a răsturnat

Șoferul tractorului în vârstă de 56 ani, a decedat la fața locului în urma traumelor primite.

0

Un accident grav a avut loc la data de 22.11.2021, în jurul orei 9:26 în satul Troița, raionul Leova. Un vehicul de mare tonaj s-a răsturnat. Potrivit comunicatului emis de oamenii legii în urma deplasării la fața locului,  s-a stabilit faptul că în tractorul care era implicat în efectuarea lucrărilor agricole, se afla şoferul şi mecanicul în calitate de pasager.

Accidentul s-ar fi produs din cauza condițiilor climaterice nefavorabile şi a vizibilității reduse. În timpul manevrei de întoarcere, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. La fața locului a intervenit  ambulanța, precum şi un echipaj de descarcerare. În urma traumelor primite şoferul tractorului în vârstă de 56 ani, a decedat la fața locului, iar pasagerul acestuia în vârstă de 35 ani, a fost ulterior descarcerat dintre fiare şi transportat la spital.

Menționăm faptul că cazul dat se cercetează, într-u stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture