Șoferul unui BMW a decedat în această noapte, în urma unui accident produs pe traseul Slobozia Mare-Vulcănești

Conducătorul automobilului, a fost proiectat din mijlocul de transport aproximativ la 6 metri.

0

La data de 22.11.2021 ora 01:25  în cadrul IP Cahul, a parvenit înștiințare telefonică de la o persoană necunoscută, care a comunicat că pe traseul dintre s.Slobozia Mare r.Cahul și Vulcănești s-a produs un accident rutier, posibil cu deces.

În cadrul cercetării la fața locului s-a stabilit că un bărbat ín vârstă de 36 ani, locuitor al r.Vulcănești conducînd m/t de model BMW pe traseul dintre s. Slobozia Mare rnul Cahul și or. Vulcănești, avînd ca pasager un alt bărbat loc. r.Vulcănești, în vârstă de 33 ani, deplasîndu-se cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului derapând de pe traseu inversându-se de cîteva ori”, se arată în comunicatul emis de IP Cahul.

Astfel în urma impactului  conducătorul automobilului, a fost proiectat din mijlocul de transport aproximativ la 6 metri. Pînă la sosirea ambulanței persona a decedat la fața locului, iar pasagerul acestuia, fiind încarcerat în interiorul mijlocului de transport, a fost descarcerat și internat în spitalul r.Vulcănești.

Menționăm faptul că pe faptul dat a fost inițiat proces-penal, iar la moment sunt petrecute acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture