Ruslan Mihalevschi, candidatul Președinției la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului

0

Ruslan Mihalevschi redactorul-șef al ziarului „SP” din Bălți a fost propus de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru funcția de membru al Consiliului Audiovizualului. Candidatura jurnalistului a fost înaintată de către instituția prezidențială pe 22 noiembrie. Demersul a fost expediat Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului. 

Ruslan Mihalevschi este redactor-șef al ziarului „SP” din Bălți, unde activează de circa 20 de ani.

De asemenea, Mihalenschi colaborează cu organizațiile din domeniul jurnalismului din Republica Moldova, în calitate de expert media, și a participat la elaborarea mai multor studii despre starea presei din țara noastră, inclusiv a celei din regiunea transnistreană.

Consiliul Audiovizualului este constituit din șapte membri, desemnați pentru un mandat de șase ani: trei sunt propuși de către fracțiunile parlamentare, doi – de organizațiile societății civile, unul – de Președinție și unul – de Guvern.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture