Arina Spătaru dezminte un fals promovat de concurenții electorali. Cei de la ȘOR nu au organizat autocare și nu au umblat cu pomeni electorale

0

Fostul deputat al Platformei DA, Arina Spătaru, care nu a intrat în cursa electorală din Bălți, a venit cu acuzații în adresa Guvernării PAS. Spătaru a declarat că este o minciună faptul că Partidul ȘOR ar fi organizat autocare cu alegători, precum și că ar fi mituit alegătorii. Conform fostului deputat PPDA, scorul obținut de Marina Tauber în primul tur reprezintă o palmă dată actualei Guvernări PAS în frunte cu Maia Sandu, transmite sintezaorg.md. 

„Am fost ieri pe niște străzi mai îndepărtate din Bălți, am stat în mașină și am monitorizat, nu este adevărat, n-au adus cei de la ȘOR pe nimeni cu autocarele. Am fost și la un oficiu și la alt oficiu al Partidului ȘOR și n-am văzut pe nimeni să iasă cu pomeni electorale. Oamenii pur și simplu v-au dat vouă o palmă (n.r. celor din PAS). Nu mai căutați scuze, căutați soluții cum putem ieși din nevoia asta.”, a declarat într-un LIVE pe Facebook fostul deputat al Platformei DA, Arina Spătaru.


Politiciana a mai spus în respectivul live că rezultatul de la Bălți este și rezultatul democrației veritabile pe care a promis-o PAS și a venit cu critici și în adresa CEC-ului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture