(Video) Săli de forță în aer liber. Cum se descurcă proprietarii acestor afaceri pe vreme de pandemie

Dacă până acum, eram obișnuiți ca parcurile să fie predestinate plimbărilor în aer liber, acum, unele dintre ele au devenit adevărate săli de forță, doar că fără pereți. Veronica Botnaru este antrenor de fitness de aproape doi ani, scrie cotidianul.md

Cu un an în urmă a decis să lanseze propria afacere și a închiriat o sală de sport. Din cauza pandemiei, însă, a fost nevoită să renunțe la spațiul pe care îl închiria.

„În luna iulie am înțeles că de acum nu mai are rost. Oricum lunile pe care le-am lucrat am achitat arenda, de aia am văzut că nu mai are rost, cheltuielile erau foarte mari”, a precizat antrenoarea Veronica Botnaru.

Pentru a-și salva afacerea, Veronica a decis să-și mute antrenamentele pe online și în aer liber. „Eu ideea de a face antrenamente online, am avut de fiecare dată, de a face antrenamente afară, le-am avut de fiecare dată, dar nicidecum nu mă apucam. Undeva pandemia a venit nu întâmplător”, a subliniat femeia.

Antrenamentele se desfășoară în aer liber, fiind respectate toate măsurile de protecție. „Noi și în pandemie ne-am antrenat online, după aia am hotărât să ieșim la aer liber că e mai bine, să profităm de vară și aer curat”.

„Sigur că nu ne-a fost frică să revenim la antrenamente în timpul pandemiei, pentru că noi le facem în aer liber, fiecare cu echipamentul personal , ne protejăm, păstrăm distanța socială”.

Pentru a se simți exact ca în sala de forță, cei care se antrenează au fost nevoiți să-și creeze singuri inventarul pentru antrenamente. Greutățile le-au schimbat pe sticle umplute cu nisip, prosopul este înlocuit cu elasticul, iar colanții umpluți cu nisip au devenit greutăți pentru picioare.

Antrenoarea spune că a fost nevoită să micșoreze prețurile antrenamentelor. „Sigur că eu am scăzut-am scăzut, sigur că m-a afectat, dar totuși, undeva merge chestia asta de pasiune. Ca să aibă posibilitatea fiecare”, a precizat antrenoarea.

Deși, a fost pusă la grea încercare, după pandemie, Veronica vrea să revină în sala de sport. „Sigur, sigur, adică nu s-a închis totul – o să treacă pandemia”.

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture