Video// Sancționați contravențional, după ce au sutras plăcuțele de înmatriculare de la 8 automobile

În privința indivizilor, au fost întocmite procese verbale în baza art. 105 ,,Sustragerea în proporţii mici din avutul proprietarului” art. 354 ,,Huliganismul nu prea grav Cod Contravențional al RM”.

Echipajul BPRO de comun cu angajatii grupei operative a IP Ciocana a Direcției de Poliție a mun. Chișinău,  au reținut doi tineri de 18 și 23 de ani, locuitori ai capitalei care au sustrat de la 8 automobile parcate pe strada. Mihail Sodoveanu plăcuțele de înmatriculare, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei.

“Doi tineri, de 18 și 23 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de către un echipaj BPRO de comun cu angajatii grupei operative a IP Ciocana a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în timpul patrulărilor intensive a străzilor și prin ogrăzile blocurilor de locuit din sectorul Ciocana, pe str.Mihail Sadoveanu. Indivizii au fost observați având un comportament suspect.Ulterior în cadrul acțiunilor de documentare și cercetare la fața locului, forțele de ordine au stabilit că de la 8 automobile parcate pe str.Mihail Sadoveanu și Petru Zadnipru fost sustrase placuțele de înmatriculare.Urmare a măsurilor întreprinse, în cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vina, declarând că erau în stare de ebrietate când au comis contravenția.Toate numerele de înmatriculare au fost depistate, și returnate proprietarilor.”, se arată în comunicatul emis de Poliația Capitalei.

Menționăm faptul că în privința indivizilor, au fost întocmite procese verbale în baza art. 105 ,,Sustragerea în proporţii mici din avutul proprietarului” art. 354 ,,Huliganismul nu prea grav Cod Contravențional al RM”.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture