(Video) Sesizarea lui Usatîi la CEC: Dodon ar putea fi exclus de la alegeri

Candidatul independent susținut de PSRM Igor Dodon ar putea fi exclus din cursa electorală. Asta după ce astăzi, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a depus o sesizare în acest sens la Comisia Electorală Centrală, transmite Știri.md.

Renato Usatîi îl acuză pe Igor Dodon că a cheltuit mult mai mulți bani în campania electorală decât a declarat oficial.

“Cum cu 21 euro pe zi a făcut campania electorală în toată țara. Doar pentru ziare a cheltuit mai mult decât a declarat pe întreaga campanie.

Nu trebuia să ajung eu la CEC, dar poliția deja trebuia să vină cu un proces penal. Dodon și echipa sa folosesc sute de automobile, însă oamenii legii nu reacționează”, a declarat Renato Usatîi.

Știri.md amintește că deputații Platformei PAS au depistat la tipografia „Universul” un tiraj mare de ziare electorale pentru candidatul Igor Dodon.

Asta deși, în ziarele vizate este indicată o cu totul altă tipografie și un tiraj total de 55.000 de exemplare, totuși într-un singur microbuz ar fi peste 50.000 de astfel de ziare.

Sursa: știri.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture