Video// Te ia groaza. Ion Andronache face dezvăluiri despre preotul violator. Ar mai fi implicate și alte două fețe bisericești

În acest caz ar fi implicați încă alte două fețe bisericești.

0

La două zile, după ce PCCOCS a anunțat că a trimis pe banca acuzaților un preot, fiind acuzat că a abuzat-o sexual timp de 3 ani pe fiica concubinei sale, iar la solicitarea procurorilor, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, l-a condamnat pe inculpat la circa 16 ani închisoare, cu dispunerea achitării prejudiciului moral în sumă de 100.000 de lei, ca parte a acțiunii civile înaintate de victimă, vloggerul Ion Andronache, preot și el de vocație a făcut unele dezvăluiri șocante despre acest caz, transmite realitate.md.

Mai mult ca atât acesta a dezvăluit că, în acest caz ar fi implicați încă alte două fețe bisericești și a spus la ce mănăstire a avut loc oribilul desfrâu și care-i Mitropolii aparține acest lăcaș sfânt. Potrivit lui Andronache, preotul condamnat la 16 ani de închisoare pentru violul minorei este Mujdei Claudiu-Vasile, acesta activa în cadrul Mănăstirii Sfântul Andrei din Durlești, municipiul Chișinău, lăcaș, care aparține Mitropoliei Basarabiei.

Ion Andronache afirmă că, preotul Mujdei are deja doi copii, în Iași, România, cu fost soție Monica de care s-a despărțit. Ex-soția sa l-a părăsit pentru că a aplicat violența domestică asupra ei și a copiilor lor.

Potrivit declarațiilor făcute de blogger, Mujdei a fost preoțit și diaconit de către Mitropolitul Basarabiei Petru. Contactat de Jurnal TV, Mitropolia Basarabiei, a declarat că nu cunoaște despre un asemenea caz. De asemenea, vineri, 19 noiembrie și Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove a spus că „în urma verificărilor această persoană nu figurează în baza de date ca fiind cleric bisericesc”.

În contextul dat Andronache a mai dezvăluit că, starețul Mănăstirii Sfântul Andrei din Durlești este arhimandritul Andrei Caramalău, fost arhidiacon al Mitropolitului Petru al Basarabiei. Acesta afirmă că, Andrei Caramalău a fost condamnat anterior pentru utilizarea muncii sau serviciilor unei persoane care este victimă a traficului de ființe umane. De asemenea, acesta a mai fost condamnat și pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate cu grad de alcool avansat.

Potrivit lui Ion Andronache și Caramalău ar fi implicat în acest viol. Ba, mai mult decât atât, surse demne de încredere i-ar fi confirmat bloggerului că ar mai fi implicat încă un preot în acest desfrâu, un diacon, care deja a părăsit Republica Moldova, imediat cum a aflat că s-a început urmărirea penală pe acest caz.

Reamintim faptul că la datade 19 noiembrie, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a terminat urmărirea penală și a trimis pe banca acuzaților o persoană, despre care a anunțat că este preot, fiind acuzat că a abuzat-o sexual timp de trei ani pe fiica concubinei sale. La solicitarea procurorilor, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, l-a condamnat pe inculpat la 16 ani închisoare, cu dispunerea achitării prejudiciului moral în sumă de 100.000 de lei, ca parte a acțiunii civile înaintate de victimă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture