Video// Un bărbat din Bălți în stare avansată de ebrietate a decurs la gesturi extreme pentru a împiedica documentarea de către polițiști

În privința șoferului automobilului, a fost inițiată o cauză penală pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, dar și o cauză penală în privința pasagerului agresiv, pentru violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.

Un bărbat din Bălți în stare avansată de ebrietate a decurs la gesturi extreme pentru a împiedica documentarea de către polițiști, se arată într-un comunicat emis de IP Bălți.
“La 14 octombrie curent, în jurul orei 23.45 echipajul de reacționare operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți, aflându-se în misiune de serviciu, a observat pe o stradă din municipiul Bălți un automobil Ford Mondeo, care se deplasa haotic pe traseu. La cerința colaboratorilor de poliție de a stopa automobilul, șoferul inițial a refuzat, însă după mai multe solicitări prin semnalul sonor, automobilul a staționat. În momentul apropierii de automobil pentru verificarea actelor, polițiștii au constatat că, atât șoferul de 30 de ani, locuitor al raionului Fălești, cât și pasagerul de 49 de ani din Bălți erau în stare avansată de ebrietate.
La solicitările legale ale polițiștilor ca șoferul să prezinte actele și să fie testat cu alcooltestul, ambii bărbați din automobil au devenit agresivi, totodată pasagerul coborând din automobil a aplicat o lovitură în regiunea feței unuia din membrii echipajului de poliție. În timpul aplicării loviturii, bărbatul fiind în stare avansată de ebrietate s-a dezechilibrat și a căzut jos, fracturându-și piciorul.
Pentru a nu i se documenta acțiunile ilegale, acesta a telefonat imediat la numărul 112 comunicând, că ar fi fost bătut de polițiști.
La fața locului a fost solicitată intervenția echipajului medical, care a acordat ajutorul medical necesar atât pasagerului agresiv, cât și membrului echipajului de reacționare operativă, care a fost lovit în regiunea feței.”, se arată în comunicatul emis de IP Bălți.
Menționăm faptul că pe cazul dat, în privința șoferului automobilului, a fost inițiată o cauză penală pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, dar și o cauză penală în privința pasagerului agresiv, pentru violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture