Video// Un cetățean rus anunțat în căutare internațională, reținut de ofițerii Inspectoratului național de investigații

Inspectoratului național de investigații al IGP a transmis toate actele procesuale în adresa Procuraturii Generale pentru inițierea procedurii de extrădare din Republica Moldova.

0

Un cetățean al Rusiei de 52 de ani, care fusese anunțat în căutare internațională în anul 2013 de către autoritățile din Federația Rusă și Interpol, fiind cercetat pentru escrocherie, a fost reținut în municipiul Chișinău  de Ofițerii Direcției investigații complexe a INI.

Potrivit comunicatului emis de Poliția Republicii Moldova, bărbatul prin înșelăciune și abuz de încredere ar fi estorcat sume impunătoare de bani de la zeci de victime, după care și-a perfectat acte false sub o altă  identitate și s-ar fi ascuns pe teritoriul regiunii transnistrene. La momentul actual bărbatul a fost plasat pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie.

Menționăm faptul că Inspectoratului național de investigații al IGP a transmis toate actele procesuale în adresa Procuraturii Generale pentru inițierea procedurii de extrădare din Republica Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture