Video// Un bărbat de 49 de ani a fost reținut după ce și-a organizat o speluncă de droguri în propriul apartament

Persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

0

Un bărbat de 49 de ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi organizat o speluncă unde se consumau droguri, în apartamentul în care locuiește, din orașul Durlești, municipiul Chișinău. Activitatea ilegală a bărbatului a fost demascată ieri, 22 noiembrie,  de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI, în comun cu ofițerii de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, sub conducerea Procuraturii sectorului Buiucani. 

„Astfel ca urmare a percheziției, la domiciliul bănuitului polițiștii au ridicat mai multe vase și pachete în care se afla substanță vegetală în cantități mari, cu miros specific de marijuana și un dispozitiv pentru consumul de droguri. În contextul dat drogurile au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru ,,Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora în scop de înstrăinare în proporții deosebit de mari”, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova. 

Menționăm faptul că conform legislației în vigoare,  persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani. În continuare sunt întreprinse măsuri de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture